Achter De Schermen Bij Robbert Van Den Broeke, Deel IV (Augustus 2018)

Het Must-Read Deel IV van “Achter De Schermen Bij Robbert Van Den Broeke”

Parameter - Gauge of pseudoscience and the paranormal

tl;drNieuwe haatuitingen van Robbert van den Broeke, nu ook op beeld en in geluid, én wederom in woord, bewijzen dat hij zelf een belangrijke, dan wel de belangrijkste, haat-mailer was en dat er geen sprake is van een hacker die al zijn accounts, inclusief Social Media, gehackt zou hebben. Hoe de vork in de steel zit wat betreft Joran van der Sloot-Stan-Robbert van den Broeke is nog steeds onduidelijk. Verder is Robbert met hulp van Stan druk bezig in Amerika voet aan de grond te krijgen.

Inhoud

Aanloop
Robbert
Stan
Voetnoten

Aanloop

De slotpassage van mijn vorige blog van 12 augustus 2017 geeft aan waar een belangrijk deel van dat blog over ging: de Robbert van den Broeke link, via Stan, naarJoran van der Sloot/Natalee Holloway. Het toeval wilde dat exact een week later, op 19 augustus 2017, een spraakmakende crime-docu over Natalee Holloway zou starten:

View original post 2,657 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s