Constantia’s Social

December 11, 2022

This is the last straw. Elon Musk is now actively promoting Donald Trump on Twitter this weekend. Mastodon is no option (it feels so dark in there, just dark, not dark dark), so I will start writing some updates here, have to figure out how to proceed. This was cycling around lovely Davis today. Bought a colorful wreath at Trader Joe’s. Hope it will spread joy and bring good luck! And wow, do you see that Lion’s head in the sky at the Dave Pelz Bike Overpass Bridge photo? It’s Rob Nanninga, roaring and laughing! Always there with his love and support.
I photograph and digitize in this way my +-350 diaries these months, so there is no factual chance I will or could get bored. I am creating physical space (and mental peace!) this way.

January 29, 2023
A new blog is in the making and yes, even a new website is booked. Finalized digitizing my exactly 350 diaries on 1-23-2023 (yes, nice double, huh) … Enough material to fill an entire website. Stay tuned!
https://constantiaoomendiaries.wordpress.com

2 thoughts on “Constantia’s Social”

 1. Tip: probeer gewoon ‘n andere Mastodon-instance. Iedere server heeft z’n eigen karakter. Bevalt het ergens niet – lokale tijdlijn – dan kun je je account migreren: wie je al volgde, blijf je automatisch volgen op je nieuwe adres.

  Liked by 1 person

 2. Ja, dank voor het reageren.

  Zoals je waarschijnlijk weet heb ik al twee Mastodon accounts, maar ik voel erg weinig voor/met Mastodon(s). Niet op de manier van Twitter. Niet dat het negatief is, maar ik heb zo’n vreselijk geïsoleerd gevoel daar, zo’n ‘holle-ruimte’ gevoel, en ook vertrouw ik de duurzaamheid ervan niet, omdat ze vaak gerund worden door individuen, niet door min of meer aansprakelijke businessen.

  Mijn Twitter vibe is sinds Elon Musk ook helemaal ten gronde gericht, ook daar voelt het nu zo zinloos en koel aan, het was trouwens altijd al niet in orde daar qua vibe. Even had ik de hoop dat Elon Musk zaken ging aanpakken, gaf ik hem alle voordeel van de twijfel, en meer, positieve verdediging, enz., maar ik zie er eigenlijk nul, komma nul sfeerverbetering, en wat heb je aan eventuele technische verbeteringen als de sfeer pet is?
  Ik was en ben ook nog steeds geschokt hoe hij crimineel Donald Trump in de kaart lijkt te spelen. Vrijheid van meningsuiting voor mensen die liegen en bedriegen en Amerika in het duisterste tijdperk ooit willen storten… Trump hoort in de gevangenis. Krijgen criminelen dagelijks een groots-wereldse sinaasappelkist aangeboden om op te staan en hun Hades promoties te doen? Ik dacht het niet….

  Mocht Twitter nu ooit worden wat ik ervan hoopte, dan zal ik daar wel terugkeren. Ik zal binnenkort, hoop ik, wel een update doen hier, maar niemand vroeg ook iets, dus dat zie ik dan als teken van desinteresse. Je bent de eerste hier die reageert.

  Groeten

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.