Behind the scenes of Robbert van den Broeke

Added on: 07/28/2015 11:07 am

 

I have been following the whereabouts of Dutch ‘medium’ Robbert van den Broeke since 2004-2005. In between, you could already read about it in a previous blog. After Rob Nanninga’s passing (read previous blogs), things accelerated in a rapid pace, and then something awful happened: my computer and cell phone got hacked by Robbert van den Broeke’s alleged hacker. For people who have no idea what I’m talking about: not to worry, I’ll fill you in.

After initial shock, I realized, I had to describe the nasty life and times of Robbert van den Broeke and his closest buddy, and partner in crime, Stan Pluijmen in full detail, to inform and warn other people, but even this long blog I then wrote in about a week’s time, couldn’t cover it all . Still, I gave it a good shot. Long read:

Behind the scenes of Robbert van den Broeke
Achter de schermen bij Robbert van den Broeke (Dutch)

One thought on “Behind the scenes of Robbert van den Broeke”

  1. Ik heb heb de blog gelezen en het is weerzinwekkend op zijn zachtst gezegd. Dat van den Broeke meerdere keren ontmaskerd is en door blijft gaan om het medium uit te hangen, tja het is weerzinwekkend dat die man nog een platform krijgt om door te blijven gaan.
    de uitspraken op het filmpje met stalen neuzen iemand in coma te trappen, en er zijn meer video,s op you tube geweest waarop van der Broeke zich op hatelijke wijze uitdrukt naar Constancia, inclusief de opmerking om deze in Amerika te willen laten arresteren etc, en dan vervolgens toe te geven dat hij de uitspraken had gedaan in een melige toestand is eveneens ongeloofwaardig. Meerdere video truken van meneer geanalyseerd en er is een oogopslag voor nodig dat het zelf gefabriceerde rommel is. Om een lang verhaal kort te maken komt het er op neer dat van der Broeke zichzelf bevestigd meerdere gezichten te hebben en meer doet denken aan iemand die tegen zichzelf beschermd zou moeten worden/

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.