Kwantumverstrengeling – Leeuwenharten Deel VII

Happy Birthday, Rob Nanninga! (August 6, 2019!)

Leeuwenharten

BEL WERKGROEP WONDEREN (alias Rob Nanninga) BEL WERKGROEP WONDEREN (alias Rob Nanninga)

Inhoud

De magisch-realistische Live foto in Davis-Ivy Town

Kwantumverstrengeling

Snertdeeltjes!

Nieuwe mediabestanden!

Galerij Ruimte en Kwantumverstrengeling

Voetnoten


De magische Live foto in Davis-Ivy Town

Dit blog bijt de spits af met een specifieke iPhone 7+ Live foto zoals ik die maakte op 21 november 2018 in “Davis-Ivy Town”. Ik ontdekte de foto pas op 31 mei 2019, jawel, precies 5 jaar en één dag na Rob Nanninga‘s overlijden op 30 mei 2014. Ik heb de foto voor meer dan een half jaar over het hoofd gezien.

Zowel mijn iPhone 7+ als mijn iPad Air 2 (maar vreemd genoeg niet mijn MacBook Pro) blijven mijn woonplaats Davis koppig “Davis – Ivy Town” noemen. Toen ik dit eindelijk eens een keer opzocht (ik weet niet waarom ik dit pas zo laat deed), maakte de informatie die ik vond me aan het glimlachen, aangezien…

View original post 2,708 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.